Hoe werkt Tuinmaat?

Een maat waar je op kan rekenen

Op zoek naar een betrouwbare vriend met groene vingers? Tuinmaat is er voor alle creatieve en gewiekste doe-het-zelvers die dromen van een ingerichte tuin, maar net dat tikkeltje ervaring ontbreken.

Ons handig concept houdt in dat wij zorgen voor het juiste materiaal en een haalbaar basisplan, waarna jij zelf aan de slag kan. Bij de moeilijkere stappen van jouw tuinproject, kun je telkens rekenen op de professionele begeleiding van Tuinmaat.

Met Tuinmaat hou jij de volledige controle over de bouw van je droomtuin.

Krijg complete vrijheid voor de tuin van je dromen

Je krijgt van Tuinmaat de volledige vrijheid om een tuin naar wens te bouwen. Jij kiest de sfeer en de juiste feeling, selecteert de eigenschappen die je tuin moet bevatten en maakt een inschatting van je budget. Onze experts stellen daarna met deze elementen een plan op van hoe de tuin van jouw dromen er kan uitzien.

Samen het tuinplan finetunen

Na goedkeuring gaan we samen meteen aan de slag. Tuinmaat komt de precieze afmetingen van de tuin opnemen en we stellen het plan volledig op punt. Bij mogelijke issues of moeilijkheden brengen we jou natuurlijk op de hoogte.

Praktisch, vlotte samenwerking én een positieve invloed op de portefeuille, we hebben onze keuze voor Tuinmaat op nog geen enkel moment beklaagd.

Maarten K.

Materiaal & grondstoffen aan een scherpe prijs

Het plan is definitief? Tijd voor actie. Door ons nauw contact met leveranciers bezorgen we je een zelfbouwtuinpakket, gevuld met kwalitatief materiaal en de nodige grondstoffen aan een scherpe prijs. Op die manier kan je zelf op korte termijn de handen uit de mouwen beginnen steken.

Voor bepaalde werken zijn er specifieke machines vereist, maar heeft het weinig zin om zelf zo’n investeringen te doen voor éénmalige werken. Dat is de reden waarom wij ook bepaald tuingereedschap uitlenen aan onze klanten.

Krijg begeleiding via onze DIY-video’s

Voor wie nauwgezette begeleiding wenst in het aanleggen van het gazon, het plaatsen van de omheining of beplanting, die kan rekenen op de DIY-video’s van Tuinmaat. Bij overlopen van het project, bezorgen we je toegang tot deze video’s zodat je stap voor stap alles tot een goed einde kan brengen.

Ga zelf aan de slag!

Nu het plan finaal is en je jouw materiaal ontvangen hebt, kan je zelf aan de slag met de uitvoering ervan! Je volgt simpelweg de stappen uit jouw plan (eventueel met behulp van handige instructievideo’s). Bij problemen staat Tuinmaat steeds klaar voor je!

Geniet van jouw droomtuin!

Nu je zelf alles zorgvuldig uitgevoerd hebt, is het tijd om te relaxen! Laat de zon maar komen.

Een carport plaatsen of zwembad bouwen? Tuinmaat staat klaar!

Bij meer ingewikkelde tuinwerken kun je natuurlijk ook altijd rekenen op Tuinmaat. Denk aan grotere constructiewerken zoals carports, zwembaden en fonteinen. We beschikken over heel wat ervaring in de sector en hebben de juiste machines om deze taken nauwkeurig uit te voeren.