Tuinrealisaties

Frisse voortuin met diverse beplanting

Het gezin van Ann & Mark wilde hun voortuin opfleuren met verschillende types beplanting. De moderne woning kreeg zo een heel toffe uitstraling die aantrekkelijk oogt. De planten & bloemen hebben allemaal slechts een beperkt onderhoud nodig waardoor je niet dag in, dag uit aan het werk bent.

We wilden terug wat gezellig groen in onze voortuin en samenwerken met Tuinmaat bleek de ideale oplossing. Het zelf aanleggen ging heel vlot en bespaarde ons een beduidende som geld.

Mark

Een wildere achtertuin met veel ruimte

Jean & Annick beschikken over een heel ruime tuin om van te genieten. Ze wensten deze aan te vullen met bomen en planten om zo een iets wildere tuinoase te creëren waar ze samen van konden genieten. Het vraagt een beetje onderhoudswerk maar aangezien ze beiden over groene vingers beschikken, zijn ze met plezier wekelijks in de weer in hun tuin.

Tuin met struikgewas en grasveld

De familie De Baar heeft enkele speelvogels in huis die niets liever doen dan in het weekend rondcrossen in de tuin. Tuinmaat voorzag voor hen een grasveld waar ze zowel kunnen rennen en spelen, maar ook de dieren gemakkelijk kunnen voederen. Daarnaast hebben we ook bloeiend struikgewas om wat extra kleur te geven voorzien. Een hele leuke tuinomgeving die we mochten helpen realiseren.