Over Tuinmaat

Bij Tuinmaat beschikken we over de nodige ervaring om samen met jou de tuin van je dromen te realiseren. We werken volgens een nauwgezet plan, en ondersteunen je waar nodig. Zowel kleinere tuinen als grote projecten vormen voor onze ervaren tuindeskundigen geen enkel probleem.

Volledig tot rust in jouw gepersonaliseerde tuin

Ons doel is jouw een buitenomgeving te bezorgen waar je samen met vrienden en familie kan relaxen en volledig tot rust komt. Met de juiste onderdelen en accenten ontwikkelen we een sfeervolle tuin die het hele jaar door aantrekkelijk blijft om te genieten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes klopt.

Samen richting een groen harmonieus geheel

Een tuin bestaat namelijk uit zoveel meer dan wat bloemen en planten. Bij Tuinmaat vormen we totaalervaringen. Een plaats waar esthetiek, sfeer & comfort samenkomen en groeien naar een fantastische beleving voor iedereen. We blijven ons ook systematisch bijscholen om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en aangepaste technieken.

Tuinexpertise door ervaring en opleidingen

Als erkend tuinier garanderen we het geschikte advies zodat je zelf efficiënt en doelgericht de handen uit de mouwen kan steken. Zo haal je niet enkel de extra voldoening uit het aanleggen van jouw eigen tuin, ook het prijskaartje wordt duidelijk interessanter. Een goedkopere oplossing voor wie graag de touwtjes zelf voldoende in handen houdt.

De ondersteuning wanneer nodig

Wens je toch ondersteuning bij iets moeilijkere fases van de realisatie? Geen enkel probleem, Tuinmaat werkt netjes en ontfermt zich met de nodige zorg over je tuin. We beschikken over voldoende flexibiliteit om ook op korte termijn snel te schakelen en lange wachttijden te vermijden. Op een Tuinmaat kan je op elk moment rekenen, en bij vragen kun je altijd terecht bij info@tuinmaat.be.